Testimoniale Elevi

Unii copii se mândresc cu faptul că şcoala de stat i-a introdus deja în viaţa de adult, ceea ce mie, personal, mi se pare mai degrabă trist. Eu, în schimb, mă mândresc cu faptul că Olga Gudynn m-a lăsat să mă bucur de anii de copilărie, între timp oferindu-mi o educaţie excelentă. Şi când spun „educaţie”, nu mă refer numai la română, matematică şi toate celelalte. Mă refer la bunătatea şi înţelegerea cu care eram trataţi. Mă refer la lecţiile de viaţă învăţate. Pentru că, după părerea mea, între 7-12 ani, să înveţi să te comporţi cu oamenii este extrem de important. Şi chiar dacă atunci nu am realizat, peste 3 ani, când m-am întors la Olga Gudynn, mi-am amintit cât de frumos era… Trăiam într-o lume de basm, în care mă simţeam ca acasă, şi între timp excelam în limba engleză. Alţii, în română, matematică, sport… dar orice alegeai, îţi erau oferite oportunităţi nenumărate. Şi ce ştiu sigur, este că mereu când mă voi gândi la OGIS… voi zâmbi. Pentru că, în calitate de copil, este imposibil să nu te simţi că în paradis. De aceea aş dori să îţi mulţumesc, OGIS, că mi-ai oferit o educaţie excelentă şi, în acelaşi timp, m-ai făcut să mă simt fericită şi în siguranţă – ceea ce nu mulţi copii pot spune. Pentru că în alte şcoli, ori înveţi ca un robot, fără să te distrezi, ori nu înveţi deloc şi alegi să îţi trăieşti viaţa din plin. Mulţumesc, OGIS, că mi-ai oferit echilibrul perfect.

Ionescu Theodora – prima generaţie Olga Gudynn

În Școala și Grădinița Olga Gudynn mi-am petrecut cele mai frumoase momente ale copilăriei. Aici am legat multe prietenii și ne-am împărtășit cunoștințele. Promit că voi păstra legătura!

Simionescu Silvia Claudia – absolventă Ciclul Primar

Școala Olga Gudynn mi-a plăcut din primul moment în care am văzut-o. Aici am învățat să ajut alți copii, să leg prietenii de neuitat, să protejez natura. Colegii mei sunt în același timp cei mai buni prieteni și cei mai buni frați. Suntem o mare familie!

Carina Rusu – absolventă Ciclul Primar

Școala Olga Gudynn mi-a îndrumat primii pași în viață, de la grădiniță până în clasa a IV-a. Îmi va fi foarte greu să mă despart de colegii mei.

Dancu Vlad Andrei – absolvent Ciclul Primar

Mi-a fost greu să mă despart de colegii mei de la Școala Olga Gudynn pentru că am petrecut momente frumoase împreună.

Alexandra Opriță – absolventă Ciclul Primar

Școala Olga Gudynn a fost ca o a doua casă pentru mine. Aici am primit ocrotire, dragoste și înțelegere. Mi-aș dori să mai rămân!

Chiriac-Babei Iulian Andrei – absolvent Ciclul Primar

Din primul moment în care am intrat în Școala Olga Gudynn m-am simțit iubit, îndrăgit și în siguranță. Școala mi-a deschis o portiță în suflet spre o lume mai bună.

Bold Andrei – absolvent Ciclul Primar

Îmi amintesc primele momente petrecute în Grădinița Olga Gudynn, cum plângeam după mama, cum voiam să plec….iar acum nu-mi pot imagina cum ar fi să nu îmi mai întâlnesc zilnic colegii.

Theodora Ionescu – absolventă ciclul primar

Când mă gândesc ce repede au trecut anii, aș vrea să dau timpul înapoi! În OGIS mi-am făcut adevărați prieteni de care îmi va fi foarte greu să mă despart.

Ruxandra Andrei – absolvent Ciclul Primar

Școala Olga Gudynn a fost un pas important în copilăria mea, pentru că am învățat să-i respect pe cei din jur, să muncesc pentru a avea rezultate și chiar să glumesc.

Panait Giulia – absolventă Ciclul Primar

Deși am venit în clasa a IV-a în Școala Olga Gudynn, mi-am făcut mulți prieteni adevărați pe care nu-i voi uita niciodată! Aș fi vrut să fiu prieten cu ei de la începutul grădiniței, deoarece timpul a trecut foarte repede!

Gheorghe Tudor Iulian – absolvent Ciclul Primar

La Școala Olga Gudynn mi-am petrecut cei mai frumoși doi ani din copilăria mea!

Andrei Striinu – absolvent Ciclul Primar

Școala Olga Gudynn a fost pentru mine o familie, pentru că m-am înțeles bine cu colegii. Aș vrea să rămân aici până la liceu. O să-mi fie greu când o să mă despart de OGIS.

Theodor Carp – absolvent Ciclul Primar