Testimoniale Părinți

Vă mulțumim mult pentru raportul de evaluare foarte detaliat și plăcut.
Pentru Rareș a fost un pas mare anul acesta, s-a dus cu mult mai multă tragere de inimă la grădi în fiecare zi.
Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru el. O să îi fie dor de Miss Simona, la școală!

Aura ZAHARIA – părinte OGIS

Vă mulțumim pentru transmiterea evaluării. Ne bucură foarte mult rezultatele obținute de Olivia.
Vă felicităm pentru realizarea acestui raport. Este excelent întocmit și include toate informațiile necesare, într-un mod foarte bine structurat și concis.
Apreciem foarte mult ceea ce școala a realizat în acest an pentru copii și modul în care Olivia a evoluat sub îndrumarea dumneavoastră, a profesorilor și a întregului personal.

Florin ȚIGĂU – părinte OGIS

Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți.
Ne vedem în continuare cu Ioana și Alexandru!

Daniel MISCHIE – părinte OGIS

Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele, sunt foarte fericită că în sfârșit știu și eu ce se întâmplă cu copilul meu la grădiniță.

Cătălina GĂRDESCU – părinte OGIS

OAAAU, mulțumesc mult, mult!!!!! Suntem foarte încântați de rapoartele zilnice trimise!

Cătălina GĂRDESCU – părinte OGIS

Mulțumim pentru informările pe care le faceți și consider salutare deciziile pe care le luați pentru siguranța copiilor noștri!

Deliana PREDOI – părinte OGIS

Mulțumim pentru aprecieri, sperăm că Radu va face față sarcinilor, deja începe să se gândească la proiecte caritabile și strategiile de realizare a lor. Felicitări pentru inițiativa de a crea o echipă de elevi care să coordoneze proiectele umanitare!

Marcela PRIBOI– părinte OGIS

Denisa este foarte încântată că a fost aleasă să participe la clubul de artă, astfel că nu îmi rămâne decât să mă bucur că ne veți ajuta să își perfecționeze stilul. Mulțumesc!

Daniela BĂDEȚOIU – părinte OGIS

Vă mulțumim pentru felicitări precum și pentru invitația de a aprofunda desenul și pictura, în cadrul clubului de excelență în artă. Alex va participa cu drag și nu vă va dezamăgi.

Carmen POPESCU – părinte OGIS

Mă bucur foarte mult pentru că ați creat copiilor posibilitatea de a-și dezvolta talentul în domeniul artei, iar Robert este absolut încântat că va avea un club suplimentar la disciplina lui preferată. Totul se datorează doamnei profesoare Anca Sârbu, care este un profesor model și pe care o iubim cu toții pentru felul deosebit în care reușește să scoată tot ce este mai bun din elevii săi.

Cristina BREDEN – părinte OGIS

Am primit cu multă bucurie selectarea Flaviei în clubul de artă al școlii.
Mulțumim profesorului Anca Sârbu pentru evaluările pozitive ce au dus la selectare și pentru dăruirea cu care îi atrage pe copii către partea de mătase a lumii metalice în care trăim.
Felicitări conducerii OGIS pentru grija cu care îi înconjoară, spre a-i educa, pe copiii noștri, și pentru susținerea acordată profesorilor lor!

Mădălina și Cristian DORCEA – părinți OGIS

Vă scriu pentru a vă mulțumi pentru excelenta inițiativă de săptămâna trecută. Organizarea unui seminar pentru părinți este întotdeauna benefică, iar temele alese au fost extrem de relevante pentru mine. Am apreciat și calitatea și experiența vorbitorilor, modul cum au ales să abordeze subiecte destul de delicate. Locația a fost de asemenea foarte bine aleasă. Încă o dată felicitări pentru inițiativă și aștept cu nerăbdare următoarea invitație.

Miruna RĂCLARU – părinte OGIS

Mulțumesc din suflet. Ați făcut o treabă extraordinară cu ei. Aproape toate progresele înregistrate de Victor vi se datorează dumneavoastră.

Mădălina DUMITRU – părinte OGIS

Mulțumesc foarte mult pentru acest raport, pentru felul în care a fost făcut cu implicare şi pasiune. Se vede foarte bine în ce mediu plin de grijă şi dragoste şi-a petrecut Vlad ultimii ani de grădiniţă. Atât el, cât şi eu am fost norocoşi. Vă rog să primiţi toată aprecierea şi consideraţia mea pentru fineţea, subtilitatea, inteligența şi discreţia cu care aţi reuşit să puneţi în lumină tot ce avea Vlad mai bun şi el încă nu ştia. Eu am observat toate acestea şi îmi exprim aprecierea atât pentru grădiniţă Olga Gudynn, cât mai ales pentru dumneavoastră Miss-ele lui Vlăduț.
Nu vreau să o uit nici pe Miss Vali care ne-a întâmpinat în fiecare dimineaţă cu tonusul de invidiat pe care şi l-ar dori oricine pentru un început de zi ca la carte şi nici pe Domnul Pascale cu care Vlăduț a exersat în fiecare dimineaţă salutul bărbătesc.
Miss Claudia, vă mulţumesc încă o dată pentru puterea şi resursele extraordinare pe care le aveţi în suflet şi să fiţi sigură că aţi făcut istorie în familia noastră!
Vă rog să primiţi din partea noastră, ca familie, acelaşi calificativ de cinci stele – EXCELENT!
Vă doresc numai bucurii și împliniri!

Anca PĂUN – părinte OGIS

În primul rând aş dori să vă mulţumesc pentru amabilitatea cu care ne-aţi primit ieri şi pentru toate detaliile pe care ni le-aţi oferit.
Vreau să vă spun din toată inima că m-am simţit excelent şi să vă felicit pentru şcoala dvs. minunată în care se vede, înainte de orice, dăruirea celor care au înfiinţat-o. Pasiunea profesorilor, campusul, programul, totul vă recomandă. Am convingerea că mă veţi ajuta să îi ofer lui Matei un viitor mai bun.

Cătălina GĂRDESCU – părinte OGIS