Succesele noastre

_premiile anuale OGIS 2014-11

În acest an școlar elevii noștri au participat la un număr impresionant de concursuri, olimpiade, competiții și examene, naționale și internaționale, unde au obținut rezultate deosebite și au câștigat numeroase medalii și premii, la limba română, matematică, fizică, biologie, limba engleză, limba germană, sport, arte. Școala noastră a organizat olimpiade de limba română, matematică și limba engleză, la care am invitat elevi merituoși din alte școli.

Elevii noștri au obținut rezultate remarcabile și au avut ocazia să se confrunte cu cei mai buni. Aceste concursuri și examene dezvoltă spiritul competițional, îi pregătesc pe copii pentru examenele și testările viitoare.  Astfel, elevii au posibilitatea să-şi verifice nivelul cunoştinţelor la diferite etape de parcurgere a materiei, în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele concursuri, examene și competiții, obișnuindu-se cu atmosfera specifică.

_premiile anuale OGIS 2014-12

_premiile anuale OGIS 2014-17Elevii Școlii Olga Gudynn s-au distins prin rezultatele și performanțele excelente la concursuri, precum: Olimpiadele Naționale de limba română, matematică, engleză, fizică și biologie; Concursul Evaluare în Educație la disciplinele limba română, matematică, engleză; Concursul Național Euclid la disciplinele limba română si matematică; Concursul Național Arhimede, disciplina matematică, Concursul Piticot și multe altele.

Limba engleză a avut o reprezentare notabilă anul acesta la toate concursurile și examenele internaționale. Aici putem regăsi șapte medalii de aur și cinci de bronz la Concursul Național Evaluare în Educație, participarea cu rezultate foarte bune la Olimpiada Județeană de Limba Engleză și, nu în ultimul rând, examenele internaționale Trinity și Cambridge.

Anul acesta toți elevii participanți din școala noastră (de la clasele pregătitoare până la clasa a VII-a) au promovat examenul Trinity, iar elevii clasei a VII-a au susținut examenul la un nivel de dificultate superior. Tot ei sunt, de altfel, și cei mai tineri participanți din țară la examenul Cambridge FCE.

_premiile anuale OGIS 2014-13

_premiile anuale OGIS 2014-16Elevii clasei a VII-a au înregistrat și o premieră anul acesta: susținerea și promovarea examenului de limba germană Goethe-Zertifikat A1 Fit fur Deutsch. Astfel, ei au dovedit  încă o dată că se pot mobiliza și pot face față tuturor provocărilor.

În lunile mai și iunie, elevii noștri din clasele a II-a, a IV-a și a VI-a și-au evaluat cunoștințele la limbă și comunicare (scris și citit), matematică și științele naturii, ce vizează în mod special evaluarea competențelor. Această Evaluare Națională a reprezentat pentru elevi o adevărată oportunitate de a face un bilanț corect și concret al achizițiilor pe care le-au dobândit în toți acești ani. Au obținut rezultate excelente!