De ce Olga Gudynn Int’l School

Inovație, calitate și orientare spre viitor

Comunitatea Olga Gudynn Int’l School (OGIS) se bucură de o atmosferă familială, prietenoasă și caldă, ce se datorează pasiunii și profesionalismului cadrelor didactice, copiilor fericiți și părinților care ne sunt mereu aproape.

guideline pictures website

Dezvoltarea holistică a copilului este o prioritate în Olga Gudynn Int’l School (OGIS). Pregătirea academică, dezvoltarea fizică și personală a elevilor le asigură acestora succesul în viață. Elevii noștri sunt bine pregătiți, creativi, curajoși și siguri pe forțele proprii. Olga Gudynn Int’l School este alegerea potrivită pentru familiile care își doresc un sistem educațional ce dezvoltă mintea și spiritul copiilor, folosind metode de lucru care sporesc motivația intrinsecă, pentru ca fiecare copil să-și atingă potențialul maxim în funcție de ritmul propriu și de aptitudinile personale.

Spiritul competitiv, încrederea în forțele proprii și obținerea performanței sunt învățate de copii încă de la cele mai fragede vârste. Elevii noștri participă în fiecare an atât la concursurile naționale și locale precum Arhimede, SMART, Evaluare în educație, Cangurul, cât și la examenele internaționale Cambridge și Trinity. Elevii învață să își prezinte proiectele în fața celorlalți, participă la simpozioane, proiecte naționale și internaționale – COMENIUS, UNESCO, în urma cărora obțin rezultate deosebite.

Rezultatele academice deosebite au poziționat Olga Gudynn Int’l School (OGIS) în liga profesioniștilor obținând un renume atât pe plan național, cât și pe plan internațional. OGIS se mândrește cu olimpici pe țară și rezultate academice, artistice și sportive de excepție.

Parteneriatele cu școli renumite din întreaga lume oferă elevilor șansa de a obține burse de studiu pentru continuarea studiilor și schimburi de experiență.

Eticheta și spiritul civic insuflat copiilor sunt valori importante în Olga Gudynn Int’l School (OGIS), esențiale pentru formarea unei personalități puternice, ce le asigură copiilor integrarea în societate și reușita în viață. Pentru a dezvolta sentimentul de apartenență la comunitatea Olga Gudynn Int’l School (OGIS), pentru a menține o atitudine pozitivă și o ținută elegantă, copiii poartă cu mândrie uniforma școlară, participă la cursuri de bune maniere, evenimente umanitare și ecologice.

OGIS oferă copiilor continuitate de la grădiniță și până la gimnaziu, finalizând cu un program de consiliere personală pentru a-i ajuta în alegerea corectă a liceului. Copiii au avantajul de a-și continua studiile în același mediu sigur și prietenos alături de colegii lor, făcând față foarte ușor tranziției din ciclul preșcolar către ciclul primar și mai târziu către gimnaziu, clasa a V-a fiind considerată o provocare atât pentru elevi, cât și pentru părinți.