Revista şcolii

carton_fundatie_site-01

Cum poți susține proiectul The Bridge School Magazine

Prin sponsorizări și parteneriate cu Fundația Olga Gudynn pentru tipărirea revistei și pentru susținerea obiectivelor propuse, respectiv organizarea de proiecte educaționale, antreprenoriale, caritabile și ecologice pentru copii.

Despre

The Bridge School Magazine este o revistă publicată trimestrial, editată și redactată împreună cu elevii, profesorii și părinții din Olga Gudynn Int’l School, distribuită gratuit într-un număr de 5.000 de exemplare.

Scurt istoric

Inițial a fost un proiect mic – o revistă printată de elevii Școlii Olga Gudynn, doar pentru ei și părinții lor. În numai doi ani, Jelly Magazine a crescut considerabil, devenind un proiect mare, datorită prietenilor elevilor noștri care ne-au spus cât de mult și-ar dori să primească și ei un exemplar.

De la un număr de doar 12 pagini și un tiraj de 80 de exemplare, am ajuns, în anul 2013, la 110 pagini și un tiraj de 10.000 de exemplare.

În luna iunie 2011, Revista Jelly Magazine a fost regândită, ținând cont de propunerile copiilor și redenumită, purtând astăzi numele de The Bridge School Magazine.

De ce The Bridge

Am ales acest nume pentru că podul simbolizează legătura strânsă dintre membrii comunității OGIS: copii, profesori și părinți, precum și membrii altor comunități culturale, educaționale, ecologice și caritabile.

The Bridge School Magazine își propune să fie o punte între generații, între oameni care împărtășesc aceleași valori.

Distribuție

Considerăm că educația este cheia schimbării și dorim ca informațiile oferite de noi să atingă un public cât mai larg, motiv pentru care revista este distribuită gratuit publicului nostru țintă și este tipărită într-un tiraj de 5.000 de exemplare.
Punctele de distribuție sunt: Farmaciile Centrofarm, Magazinele Plafar, Clinicile și Spitalul Sanador, Grădiniţele şi Școala Olga Gudynn, Librăriile Cărturești și Kiddo Play Academy.

Pentru cine

The Bridge School Magazine este revista ideală pentru orice familie, oferind atât articole pentru și despre copii, informații științifice, recomandări oferite de experți în educație, pentru părinți, cât și articole scrise de elevi, subiecte de interes, jocuri și concursuri pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani.

Le mulțumim copiilor, părinților, profesorilor, partenerilor, sponsorilor și cititorilor noștri fideli care au făcut posibil acest proiect!