Inspecții și vizite

_premiile anuale OGIS 2014-02

_premiile anuale OGIS 2014-03

_premiile anuale OGIS 2014-04În urma vizitei echipei manageriale a Olga Gudynn Int’l School la Scarborough College, Marea Britanie și a discuțiilor purtate în vederea încheierii unui parteneriat între cele două școli, pe data de 20 noiembrie 2013, doamna Isobel Nixon, director al colegiului și doamna Zoé Harrison, reprezentant al departamentului de comunicare și marketing au vizitat Campusul și Grădinița Pipera. Cele două doamne au fost încântate de felul cum arată școala și grădinița, de atmosfera deosebită, de implicarea profesorilor, de originalitatea și creativitatea întâlnite la tot pasul. Ne-au felicitat pentru frumoasa primire de care s-au bucurat și pentru nivelul foarte bun de limbă engleză al copiilor.

We would like to thank Mrs. Gudynn and all the staff at the Olga Gudynn International School for their wonderful welcome. We have enjoyed our visit enormously and have been so impressed by the children and particularly their command of English. We look forward to forging further links in the future and hope to welcome visitors to Scarborough very soon.

Isobel Nixon, Headmistress of Scarborough College; Zoë Harrison, Marketing and Communication, Scarborough College.

_premiile anuale OGIS 2014-05

_premiile anuale OGIS 2014-06În luna decembrie 2013, în școala noastră a avut loc o inspecție din partea Ministerului Educației Naționale. Reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Ilfov au asistat la toate orele și activitățile desfășurate în școală, au discutat cu profesorii și elevii și au verificat documentele școlare. Inspectorii au fost impresionați de brandul Olga Gudynn, de atmosfera caldă, de familie și de educația de calitate de care se bucură elevii noștri. Școala noastră a primit aprecieri ca fiind una dintre cele mai bune școli din țară, care aduc inspirație și un suflu nou în învățământul românesc actual.

Vă felicit pentru spiritul proaspăt, pentru interes, pentru viziune! O școală cu suflet, o instituție înfloritoare cu profesori și directori dedicați, cu elevi frumoși, zâmbind mulțumiți, remarca doamna profesor Rada Dumitru, Inspector Școlar în cadrul Inspectoratului Școlar Ilfov.

_premiile anuale OGIS 2014-07

_premiile anuale OGIS 2014-08Pe data de 21 martie, domnul Colin Bell, director general COBIS (Council of British International Schools) a vizitat Campusul Olga Gudynn Int’l School și Grădinița Pipera.

Domnul Bell a fost extrem de încântat de școala și de grădinița noastră și ne-a felicitat pentru atmosfera deosebită, pentru energia pozitivă pe care o transmit elevii și profesorii, pentru atitudine și originalitate.

I have really enjoyed my visit to such a welcoming, happy and inspirational school. Your energy and enthusiasm has made my first trip to Bucharest truly memorable. Congratulations to all students, staff, parents and Mrs Gudynn on creating a school for life-long learning. Colin Bell, CEO COBIS

COBIS (Council of British International Schools) este Consiliul Școlilor Britanice Internaționale, reprezentând 300 de membri la nivel mondial, având o largă deschidere
către problemele, provocările și aspirațiile elevilor și profesorilor de pretutindeni.

Ca o rcunoaștere a meritelor sale, Olga Gudynn Int’l School a devenit membru afiliat COBIS în 2011, membru asociat în 2012 și membru în 2014.

Astfel de vizite sunt foarte importante pentru deschiderea internațională a școlii noastre, în sensul consolidării legăturilor cu organizații de renume din lumea întreagă și a conectării permanente cu orientările și tendințele actuale din educație. De asemenea, ele reprezintă o recunoaștere a eforturilor noastre, ale tuturor, de a crea un loc special, de a-i face pe copii independenți, încrezători, pregătiți pentru provocările viitorului.

În urma nominalizărilor la Premiile de Excelență COBIS 2014 pe care școala noastră le-a transmis, toți cei trei elevi nominalizați au câștigat următoarele premii:- VLAD ASAFTEI (clasa a VII-a): Premiul COBIS 2014 pentru excelență academică;

MATEI MANEA (clasa a V-a): Premiul COBIS 2014 pentru contribuție remarcabilă la desfășurarea activităților caritabile ale școlii;

ALEXIA MICHELI (clasa a VI-a): Premiul COBIS 2014 pentru contribuție remarcabilă la desfășurarea activităților caritabile ale școlii.

Astfel, numele elevilor școlii noastre vor apărea pe lista de onoare a elevilor din întreaga lume, câștigători ai Premiilor pentru Excelență, care omagiază cele mai bune Școli Internaționale COBIS de pe toate continentele.

Premiile reprezintă o recunoaștere a rezultatelor academice foarte bune și a contribuției remarcabile la viața școlii și a comunității, obținute și probate de-a lungul a mai multor ani. Felicitări lui Vlad, Matei și Alexiei și mulțumiri părinților acestor copii minunați care ne-au susținut permanent și au fost alături de noi în toate demersurile, făcând din parteneriatul cu școala un model de reușită!

_premiile anuale OGIS 2014-09

_premiile anuale OGIS 2014-10În luna aprilie 2014, Grădinița Olga Gudynn Int’l School Floreasca a fost vizitată de echipa ARACIP – Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar – formată din inspectori și experți din București, Iași și Portugalia.

Inspectorii ARACIP au vizitat sediul cu dotările și facilitățile de care dispune, au asistat la activitățile desfășurate de cadrele didactice  și au verificat documentele școlare fiind impresionați de calitatea educației și managementul unității.  Am fost felicitați pentru spațiile de joacă generoase și pentru implicarea copiilor în proiecte ecologice.

Olga Gudynn este o grădiniță de inspirație și de referință pentru alte școli și grădinițe, remarca unul dintre specialiști.