Scurt Istoric

Într-o perioadă în care învăţământul particular făcea primii paşi în România, Olga Gudynn, un manager vizionar, cu pregătire în domeniul educației și psihologiei, le propune părinţilor o ofertă educaţională inovatoare şi un parteneriat ce situează copilul în centrul actului educaţional.

Prima grădiniţă particulară Olga Gudynn în Bucureşti

Acum 13 ani, Olga Gudynn crea pentru copii, împreună cu părinţii acestora, o grădiniţă unde fiecare copil contează, dezvoltând un nou concept de educaţie, care viza dezvoltarea holistică a copilului.

În anul 2001, Olga Gudynn Int’l School (OGIS) a înființat prima grădiniță pentru un număr de 45 de copii foarte talentaţi, cu un colectiv de 3 cadre didactice şi un manager educaţional pasionat şi dornic să ofere părinţilor şi copiilor o nouă alternativă, o educaţie de cea mai bună calitate, bazată pe tehnici şi practici educaţionale moderne, pe principii şi valori pozitive.

Datorită serviciilor educaționale de calitate, a metodelor inovatoare, a recomandării părinților, mulțumiți de dezvoltarea copiilor, în numai 7 ani Olga Gudynn Int’l School (OGIS) s-a extins cu încă 3 grădiniţe în zone rezidenţiale din Bucureşti şi Pipera, devenind astfel un brand educațional de succes. În alegerea locaţiilor s-a ţinut cont de amplasarea clădirilor în zone verzi, în apropierea unui parc, pentru a organiza cât mai multe activităţi în aer liber şi pentru a avea clase luminoase şi spaţii de joacă generoase.

Prima şcoală particulară Olga Gudynn în Pipera

Pentru a oferi continuitate copiilor care absolveau Grădinițele Olga Gudynn, în anul 2005 a fost inaugurată Şcoala Olga Gudynn în Bucureşti, pentru un număr de 30 de copii. La numai un an, şcoala devine neîncăpătoare, datorită numărului mare de solicitări din partea părinţilor şi astfel ia naştere un nou proiect de dezvoltare. În anul 2007, şcoala este mutată într-o clădire spaţioasă, situată în Pipera, în vecinătatea Pădurii Băneasa. În scurt timp, şcoala este amenajată şi dotată cu tehnologie modernă, materiale didactice de cea mai bună calitate şi facilităţi deosebite: bazin de înot, teren de baschet, sală de mese, săli de clasă luminoase, mobilier modern, bibliotecă, laboratoare şi cabinet de consiliere şcolară.

Recunoașteri și acreditări

În anul 2011, în urmă mai multor evaluări şi inspecţii, Olga Gudynn Int’l School (OGIS) a obținut acreditarea națională din partea Ministerului Educației Naționale (MEN). În același an, Olga Gudynn Int’l School (OGIS) devine membru Council of British International Schools (COBIS). În luna septembrie se extinde şcoala cu un nou corp de clădire, se înfiinţează Gimnaziul Olga Gudynn, creându-se astfel Campusul Olga Gudynn cu clasele I-VIII şi un număr de 135 de elevi. Astfel, se măreşte spaţiul de joacă, se amenajează un loc special de aşteptare pentru părinţi, se creează noi facilităţi pentru elevi, se construieşte un mini orăşel în curtea şcolii pentru activităţile desfăşurate la cluburi şi se înfiinţează Departamentul de Artă şi Departamentul de Ştiinţe.

Acreditare națională și internațională

Olga Gudynn Int’l School se bucură de recunoaştere naţională şi internaţională, ceea ce reflectă calitatea sistemului educaţional şi metodele moderne de predare care plasează elevul în centrul actului educaţional.

Grădiniţa şi Şcoala Olga Gudynn au obţinut acreditarea naţională din partea Ministerului Educației Naționale (MEN).

Olga Gudynn Int’l School (OGIS) a obținut statutul de membru Council of British International Schools (COBIS) și continuă procesul de consacrare internaţională.