Gradinita Particulara Bucuresti Olga Gudynn

O educație personalizată

Olga Gudynn Int’l School (OGIS) este una dintre cele mai cunoscute instituții de învățământ preșcolar, primar și gimnazial, din România, cu predare bilingvă, română-engleză, înființată în anul 2001, acreditată național de Ministerul Educației Naționale (MEN) și școală afiliată UNESCO.

Olga Gudynn Int’l School derulează parteneriate cu instituții de învățământ din Elveția, Marea Britanie, S.U.A. și Germania.

Succesele noastre

Grădinițele Olga Gudynn găzduiesc copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, de diferite naționalități. În prezent, avem peste 15 naționalități în Olga Gudynn Int’l School și încurajăm dezvoltarea unui mediu cât mai bogat din punct de vedere al multiculturalității.

Ceea ce învață copilul în primii ani de viață reprezintă mai mult de jumătate din ceea ce va învăța tot restul vieții.

Grădinițele Olga Gudynn sunt un tărâm de basm, unde copiii vin cu plăcere, se simt în siguranță și iubiți, unde învață lucruri interesante într-un mediu calm și relaxant, propriile experiențe fiind baza dezvoltării personale. Pe acest tărâm al inocenței, copiii se joacă, interpretează roluri, ei fiind doctori sau șoferi, eroi, actori, lorzi sau ducese, bucătari sau cofetari, îmbracă și îngrijesc bebeluși, colorează, cântă și învață să-și facă prieteni. Ei ascultă povești, vizionează teatru de păpuși, gătesc supă, fac pâine, construiesc case, prind frunzele de toamnă, descoperă cum se lucrează lemnul în cadrul atelierelor de artă și creație și învață prin joc tainele cifrelor și literelor.

Limbile de predare și de conversație sunt engleza și româna, astfel încât copiii să comunice și să învețe în ambele limbi. OGIS este alegerea potrivită pentru familiile care își doresc o grădiniță și o școală unde copiii își dezvoltă mintea, creativitatea și spiritul. Copiii participă la ore de limba engleză susținute de profesori internaționali, la cluburi de limba germană, actorie, artă, muzică, dans, jocuri de echipă, excursii și vizite tematice.

Filozofia grădinițelor noastre este aceea că fiecare copil este unic, iar unicitatea lui reprezintă punctul de plecare în toate deciziile luate în privința lui. Copilăria timpurie este cea mai importantă perioadă din viață, prin faptul că tot ceea ce facem pentru copil la această vârstă fragedă își va pune amprenta asupra dezvoltării ulterioare a acestuia.

Jocul este modalitatea prin care copiii descoperă noul, învață să relaționeze, să comunice și să exprime ceea ce simt. Primii ani din viața copilului și perioada imediat următoare pun bazele dezvoltării personale și a plăcerii lui de a învăța, de a interacționa în comunitate și a interesului său față de lume.

Membrii echipei OGIS sunt aleși în primul rând pentru dragostea și afecțiunea față de copii, pentru grija și atenția pe care le-o oferă și, nu în ultimul rând, pentru pregătirea profesională și experiența în domeniul educațional.

Suntem mândri de progresele copiilor și ne dorim să atingem cu fiecare copil nivelul maxim de dezvoltare.