Comunitate

Happy Networking!

Școlile care atrag comunitatea în activitățile pe care le desfășoară cred în beneficiile care există atât pentru școală, cât și pentru elevi. Un studiu efectuat pe un lot de 200 de școli din Marea Britanie a arătat faptul cã implicarea familiilor și a comunităților în activitatea acelor școli a avut un impact pozitiv asupra rezultatelor la învățătură ale elevilor, asupra frecvenței și asupra comportamentului acestora. Procesul educațional s-a îmbunătățit, deoarece școala a început să fie considerată mai mult ca un centru de sprijin pentru comunitate în întregul ei, și nu doar un loc unde elevii își însușesc cunoștințe.

Olga Gudynn Int’l School își propune o comunicare eficientă și o relație de parteneriat cu părinții, bazată pe încredere, colaborare și susținere reciprocă. În aceast sens, părinții participă alături de copii și de profesori la acțiuni ale comunității Olga Gudynn Int’l School (OGIS), precum the Big Tidy Up, Sports Day, Maraton în Pădurea Băneasa, Christmas Fair, Easter Bazaar, Săptămâna Porților Deschise, etc. Astfel, un număr impresionant de membri ai comunității Olga Gudynn Int’l School (OGIS) se întâlnesc pentru a sărbători bucuria de fi împreună și de a fi folositori comunității. În ceasul măsurării rezultatelor, o bucurie meritată ne dă tuturor dreptul de a spune: Am reușit doar împreună!
Un alt proiect de succes al comunității Olga Gudynn Int’l School (OGIS) este Școala Părinților, demarat din dragoste pentru copii, un proiect ambițios, care vine în întâmpinarea nevoilor actuale ale părinților de a fi informați în legătură cu noile tendințe în educarea copiilor, pentru o mai profundă înțelegere a caracterului unic al copilului și a comportamentului său la diferite vârste și în fine, pentru îmbunătățirea comunicării dintre familie și copil.