Info

La finalul fiecărui an școlar, Olga Gudynn Int’l School organizează o festivitate de premiere, care a devenit deja o frumoasă tradiție, în cadrul căreia sunt evidențiați și premiați elevii cu cele mai bune rezultate, cu un comportament exemplar, cei care au dovedit ințiativă și implicare, sau cei care s-au distins prin participarea la proiecte interesante, la concursuri naționale și internaționale.

Acești elevi sunt considerați modele de urmat pentru ceilalți elevi ai școlii. Ei vor duce mai departe valorile în care credem, pe care le promovăm și pe care ne-am străduit să le insuflăm în toți acești ani: toleranța, respectul, cinstea, eleganța, bunele maniere, modestia, altruismul, pasiunea pentru învățătură și pentru lucrul bine făcut.

Acum 13 ani visam la o școală unde copiii vin cu plăcere, unde se simt în siguranță, unde sunt iubiți, înțeleși, unde învață cu drag, unde elevii și profesorii sunt parteneri și prieteni, unde își descoperă pasiunile, învață respectul, dragostea și grija față de natură, față de cei din jurul lor. Tot ce am visat și ne-am propus până în acest moment am reușit să înfăptuim, cu multă muncă, cu proiecte minunate desfășurate pe parcursul anului, dăruire, devotament și sacrificii din partea întregii echipe Olga Gudynn Int’l School.

Anul acesta am primit foarte multe aprecieri în urma vizitelor și schimburilor de experiență cu alte instituții de învățământ. Așa că, la final de an școlar, când facem bilanțul rezultatelor, nu pot să spun decât că a fost un an de excepție și dați-mi voie să le mulțumesc minunaților mei colegi care își pun priceperea și sufletul în fiecare zi și în fiecare lucru pe care îl fac pentru copii.

Toate aceste rezultate extraordinare nu ar fi fost posibile fără o echipă de cadre didactice pasionate și fără niște lideri adevărați!

Președinte,
Olga Gudynn