Olga Gudynn Int’l School TALENT SHOW, Editia a IV-a, 2013 – Retrospectiva

Către sponsori și participanți,

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne sprijiniți în proiectele noastre. Cu ajutorul dumneavoastră, Competiția talentelor – OGIS Talent Show, etapa a IV-a, care a avut loc vineri, 31 mai 2013, în Sala New York a Hotelului Pullman Bucharest World Trade Center, a fost un succes.
La eveniment au participat peste 400 de persoane, copii, părinți, bunici, profesori și prieteni, care s-au bucurat alături de participanți de un spectacol de talente și originalitate. Juriul a fost impresionat de pregătirea tuturor copiilor și a reușit cu greu să aleagă dintre ei câștigătorii. Pentru a viziona pozele din cadrul Evenimentului Talent Show, accesați site-ul Școlii Olga Gudynn și pagina noastră de Facebook.
Toți concurenții au primit din partea organizatorilor cadouri, diplome și felicitările noastre. Câștigătorii au primit trofee și un voucher având contravaloarea unei săptămâni gratuite în Summer School. Premiul Special, în valoare de 1.000 Euro a fost oferit de Aristocrat Events Hall, iar Premiul cel Mare, reprezentând o bursă de studii în valoare de 28.000 Euro, a fost oferit de către Olga Gudynn International School.

Elevii Grădinițelor și Școlii Olga Gudynn au organizat la acest eveniment un târg caritabil la care au vândut limonadă, jucării, mere glazurate și turtă dulce confecționate de ei, cu scopul strângerii de fonduri pentru colegul lor, Cătălin. Părinții și susținătorii concurenților au achiziționat obiecte vândute de copii și au făcut donații. Iată că încă o dată copiii ne-au convins: Oamenii mici fac lucruri mari!
În data de 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, Echipa Fundației Olga Gudynn a dus mai departe inițiativa elevilor și a participat cu un târg de jucării la Muzeul Țăranului Român. Astfel, în cadrul acestor două evenimente s-a strâns suma de 18.826 RON, care va fi donată familiei lui Cătălin Caloiu. De asemenea, în urma prezentării cazului s-au mai alăturat inițiativei și alte persoane care au făcut donații. Suntem bucuroși că împreună putem să-i sprijinim pe părinții lui Cătălin în achitarea tratamentului.

Transmitem mulțumiri sponsorilor și tuturor celor care au făcut donații direct în contul Fundației sau al părinților lui Cătălin, în cadrul evenimentelor caritabile sau în cutiuțele amplasate special la fiecare sediu al Școlii și Grădinițelor Olga Gudynn International School. Până în data de 17 iunie am reușit să strângem suma de 10.656 Euro pentru Cătălin.

Mulțumim încă o dată persoanelor și firmelor care s-au alăturat nouă, răspunzând apelului umanitar: Mihaela Molner, Ioana Bușcu, Ciprian Marica, Mihai Morar, Cătălin Gudynn, Hello Kitty, CDD Relocation, Caval Stan Gabriela Monica, Witchhut, George Ghițulescu, Ana Radu, Daniel Abutbul, Marcel Sârbu, Adrian Rădulescu, Cristiana Cristescu, Damian Duțu, Marilena Frangulea, Alexandra Radu, Raluca Sandu.
Vă anunțăm că Fundația Olga Gudynn continuă campania de strângere de fonduri și vă stăm la dispoziție cu orice informații legate de felul în care puteți dona, sponsoriza sau vă puteți implica activ în campanie. Pentru orice informație, contactați-ne la pr.fundatia@olgaguynn.ro sau la nr. de telefon: 0726.271.245