Regulament Concurs de desen Ediția a II-a, cu tema Prietenia – „Mergi o milă în pantofii mei”

Regulament

  • Organizatori:

Echipa Living Values și elevii Școlii Olga Gudynn organizează în perioada 03-15 Decembrie 2014 concursul de desen cu tema Prietenia – Mergi o milă în pantofii mei, adresat tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

Profesori coordonatori : Daniela Lambă, Anca Sârbu, Norica Popescu și Mihai Chersin.

  • Argument:

Arta este cel mai liber mod de exprimare, fiind domeniul în care nu există reguli, ci doar sugestii, în care nu există restricții, ci doar imaginație și sinceritate. A fi tolerant înseamnă a-i îngădui celuilalt să fie el însuși.

  • Scopul:

Prin organizarea acestei expoziții, dorim să învățăm să ajutăm și să oferim un zâmbet pe chipurile copiilor, pacienți în cadrul secției de Oncologie a Spitalului Marie Curie.

  • Înscrierea:

03-15 Decembrie 2014.

Fiecare participant completează FISA DE INSCRIERE și trimite fotografia lucrării pe adresa de e-mail creatie@olgagudynn.ro . Fotografia lucrării va fi postată pe Facebook-ul Școlii Olga Gudynn, unde părinții și prietenii pot da Like-uri. Concursul are două categorii de vârstă: 5-8 ani și 9-14 ani. Înscrierea copilului în competiție înseamnă acordul părinților asupra promovării lucrărilor pe rețelele de socializare OGIS (Olga Gudynn Int’l School) și asupra expunerii lor în cadrul secției de Oncologie a Spitalului Marie Curie.

  • Obiective:

Stimularea originalității și a potențialului creativ, dezvoltarea sentimentelor de înțelegere, afecțiune, acceptare și cooperare, dar și a spiritului competițional. Cele mai frumoase lucrări vor fi dăruite Spitalului Marie Curie.

  • Criterii de evaluare:

Evaluarea se realizează chiar de către vizitatorii site-ului nostru : Facebook – Olga Gudynn International School, prin cumularea de cât mai multe Like-uri .

Rezultatele concursului se vor afișa în data de 16 Decembrie 2014. Nu se admit contestații. Câștigătorii vor primi 2 invitații la cursurile de artă organizate în Școala Olga Gudynn.

  • Echipa de implementare și organizare

Manager: Olga Gudynn
Director Educațional: Lucia Șerban
Profesori coordonatori: Daniela Lambă, Anca Sârbu, Norica Popescu și Mihai Chersin.

  • Regulament de realizare a lucrărilor de artă

Tehnica este la alegere (mixtă). Suportul de hârtie poate avea dimensiuni atât A4, cât și A3. Se pune accent pe originalitate și expresivitate.

Lucrarea trebuie prezentată pe un suport de carton cu etichetă în partea de jos. Eticheta va conține: Numele și Prenumele participantului, Vârsta, Școala de proveniență și va fi scrisă cu Arial BOLD, 12. Lucrarea se fotografiază de sus, dintr-un unghi cât mai drept (Atenție la umbre!). Fotografiile vor trimise pe adresa de e-mail creatie@olgagudynn.ro și vor fi postate ulterior pe Facebook unde, părinții și prietenii concurenților pot da Like.

Mai jos găsiți un exemplu de lucrare pregătită corect pentru concurs

IMG_8513

Mulțumim și mult succes!