Olga Gudynn Int’l School şi Organizaţia Umanitară CONCORDIA vor dărui o nouă viaţă!

Olga Gudynn Int’l School vă invită la Evenimentul caritabil “Dăruieşte o nouă viaţă!”, organizat în parteneriat cu Complexul de Lux The Grand, portalul de caritate imparte.ro şi ITS Events Management, pentru copiii de la Organizația Umanitară CONCORDIA.

Evenimentul va fi găzduit pe 12 decembrie 2012 de JW Marriott Bucharest Grand Hotel şi va fi prezentat de doamna Andreea Esca.
Copiii de la Organizația Umanitară CONCORDIA vor beneficia de toate fondurile obţinute.

Aici, copiii Concordia vă aşteaptă cu expoziţii de obiecte pregătite la atelierul de artă şi produse de panificaţie modelate cu mare atenţie la Brutăria CONCORDIA. De asemenea, Orchestra Trandafirilor, Taraful CONCORDIA şi Ansamblul de dansuri populare au pregătit un program artistic special.

De ce vrem să fim alături de copiii din CONCORDIA? Cel mai important lucru pentru cei care au grijă de copiii şi tinerii din organizaţie este să creeze un mediu sigur pentru cei ai căror părinți nu au vrut sau nu au putut să-i crească, să se simtă iubiți și protejați, un mediu care să le permită să se integreze în societate.

Mulți dintre ei au trăit pe stradă. Mulți dintre ei au fost bătuți sau abuzați. Unii au fost forțați să cerșească. Organizația Umanitară CONCORDIA le oferă o șansă la o nouă viață, însă ei au nevoie şi de sprijinul nostru.

Colaborarea dintre Olga Gudynn International School (OGIS) şi Organizaţia Umanitară CONCORDIA îi are în centru pe copiii din cele două organizaţii, creând legături care trec dincolo de diferenţele de clasă socială, rasă sau venit.

Echipa Living Values, formată din elevi ai Școlii Olga Gudynn, ne-a învățat că e datoria noastră, a celor care suntem mai norocoși, să le fim alături celor pe care şansa i-a ocolit.

Dacă doriţi să participaţi la Evenimentul “Dăruieşte o nouă viaţă!” vă rugăm să completaţi formularul de înscriere pe care îl găsiți la sediile grădinițelor și al școlii noastre. Costul minim al unei invitații este de 100 Euro/persoană.

Vă așteptăm cu drag, să fim alături de copiii din Organizaţia Umanitară CONCORDIA!