Opening soon… Liceul Olga Gudynn

Planuri de dezvoltare – echipa managerială a demarat lucrările și procedurile de autorizare pentru noul Campus Olga Gudynn Int’l School din cartierul rezidențial Oxford Gardens – Pipera.

O echipă de experți în design, arhitectură și psihologia copilului lucrează la acest proiect îndrăzneț pentru a oferi copiilor din România posibilitatea de a frecventa o școală la standarde internaționale. Liceul Olga Gudynn se va desfășura pe 16.000 mp, cu o construcție de 5.500 mp, unde pe lângă săli de clase moderne și spațioase, elevii și profesorii vor beneficia de foarte multe facilități: laboratoare, sală de teatru, bazin de înot semiolimpic la interior, bibliotecă, cafenea, sală de mese, sală de sport, terenuri de fotbal, baschet, tenis, coridoare spațioase, unde se vor crea zone pentru relaxare, socializare și proiecte în echipă, seră, spații verzi și tot ce implică o dezvoltare personală ideală.

Toate spațiile sunt proiectate cu ferestre generoase, obiecte din materiale naturale și mobilier ergonomic modern, pentru a le oferi elevilor și profesorilor confortul și dotările necesare pentru un proces educațional de cea mai bună calitate.