CUTIUȚA DE PANTOFI, a VIII-a ediție

Vrei să fii ajutorul lui Moș Crăciun? 
Ca în fiecare an, spiritul Crăciunului ne aduce împreună și ne inspiră să facem fapte bune!
Sania lui Moș Crăciun se pregătește deja să ducă daruri tuturor copiilor și ne-am gândit să-i dăm și noi o mână de ajutor pentru a ajunge la timp în toate colțurile lumii.
Vă așteptăm și anul acesta să vă alăturați Grădinițelor și Școlilor Olga Gudynn în proiectul CUTIUȚA DE PANTOFI, ajuns la a VIII-a ediție, care se va desfăşura între 19 noiembrie și 14 decembrie 2018. 
Iată ce poți face! 
Pregătește o cutie de pantofi cu daruri (haine, rechizite, cărți, jucării, dulciuri) pentru un copil mai puțin norocos și vino cu ea la oricare dintre sediile noastre. Elevii din Living Values și Student Council vor avea grijă să le strângă pe toate și să le trimită cu mare dragoste către copiii din centrele sociale din București, Ilfov și Suceava.
Anul acesta, o mare parte dintre cutiuțele donate vor ajunge la cei aproape 200 de copii ai Școlii Gimnaziale Găinești, Suceava, care au vârste cuprinse între 6 și 14 ani și au mare nevoie de ajutorul nostru.
Găsiți în att toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu conținutul și împachetarea cutiuțelor de pantofi.
În anul 2017, peste 350 de cutiuțe au plecat către copii din București, Ilfov și Prahova și au adus fericire pe chipul celor mici.
Așteptăm cu nerăbdare să revedem recepțiile OGIS pline de cutiuțe cu daruri pentru copii!
Cu drag,
Elevii echipelor Living Values & Student Council